sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pian pian!!

Em-kisat 30.6.2012 jäikss! Me esiinnytään klo 18.16 ja meidän sarjassa kilpailee yhteensä 13 joukkuetta. Maita mm. Saksa, Italia, Venäjä, Slovenia ja Iso-Britannia. Ootetaan jo innolla Italian hiekkarantoja ja lämpöä. Treenit sujuu ihan okei. Mutta rehellisesti sanottuna kiire on niinku aina. Tällä hetkellä ollaan suunnittelemassa chili t-paitoja ja mageethan niistä tulee! Musiikki valmistuu hitaasti, mutta varmasti ;) Musiikin kanssa ei ny niin kiire ookkaa ku ohjelma on valmis, et se vaan liitetään meidän ohjelmaan. Hmm ohjelmasta sen verran... Se on varmasti vaikein tähän mennessä ja voi olla että osaa niistä stunteista ei olla Suomessa tehty ikinä. Vielä pitää viimmeistellä ja tehdä musaan. Italiaan lähtö on 27.6. aikaisin aamulla. Pitäkäähän sit peukkuja meille Suomessa. 
Mikä on meidän tavoite EM-kisoihin? Tietty puhdas ja siisti ohjelma sekä Euroopan mestaruus.

Lisäks ei olla julkastu tääl meidän uutta videota, joka on youtubesta katottu jo yli 600 kertaa. Siihen on tiivistetty koko treeniviikonloppu Jyväskylässä 26-27.5 :)






Chilisti mennään terveisin Kopo Kopsu Koppeli Koponen... tunnetaan myös "täydellisenä hampparina"   ja ei siitä sen enempää

2 kommenttia:

  1. ihan sairaan kiva toi video :) ja tsemppii kisoihin !!

    VastaaPoista
  2. kui siisti video ja onnee teil kisoihin! :) mikä toi ensimmäinen kappale on tos videos ku kestää 2 minuuttii? :)

    VastaaPoista