torstai 21. huhtikuuta 2011

Rusetit, laskut ja musiikkia!

Huh! Ollaan saatu kasaan laskut ohjelmaan, jonka esitämme 29.5 koulun vapputansseissa (käääks jo ensiviikolla!!!!) ja 12.5 seuran kevätjuhlassa. Meidän oli tarkotus päästä kokeilemaan laskuja tänään käytännössä, mutta Niko sairastui ja niinpä peruimme treenit. Me tytöt ei kuitenkaan haluttu päästää aikaa hukkaan ja siispä marssittiin keskustaan ostamaan aineksia rusettinauhoihin! Nyt tässä väsäillään niitä samalla ja yks saatiin jo valmiiksi. 



Eikös oo söpöt! 

Ollaan aivan innoissaan tän stuntin kanssa ja mietittiin jo kisakampauksiakin :D Siispä Kopolle tuli hinku tehdä lettejä Hansulle ja kattokaa kuinka hyvin se osas!! 




Sittensittensitten... Aivan!! Nyt ollaan tässä Hansulla ja suunnitelmissa olis tehdä musiikki meidän esitykseen. Vähän kyllä jännittää, että onko Niko huomennakaan terve... Meidän on PAKKO treenata ja ÄKKIÄ!!!! 
A-P-U-U-U-A-A-A! No, Chiliä suuhun ja kiukulla mennään!!

Eipä tässä muuta! Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. aivan älysöpöt rusetit, mistä kaupasta ostatte noita nauhoja kun noin paksuina löytyy värillisiäkin :o

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos, meistäkin ne on söpöt! Voi miltä vaivalta säästyttäis jos noita paksuna myytäis.. Me meinaan ollaan liimattu kaks ohuempaa (kuitenkin kaupan paksuimpaa) yhteen jotta saatiin paksu vihree! :D Ja ekassa kuvassa ne on vaan vierekkäin ne nauhat (:

    VastaaPoista