sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Sunnuntai treenailua!

Venla: Tänään treenailtiin stuntin kanssa 2,5h. Heti treenien alussa kaikki valitti kuinka väsyneitä on, ei oo syöny tai on muuten vaan outoja... No, alku treenit menikin vähän miten meni, mikään ei tuntunut sujuvan ja ainakin itellä oli vähän masentunu fiilis treenata.

Sitte skarpattiin aivan älyttömästi! Ruvettiin tekemään stunttisarjoja putkeen ja tehtiin basketteja. Hansu teki ensimmäisiä kertoja taittovolttia ja se meni kyllä hyvin siihen nähden kauan sitä on treenattu (= ! Hansu ite kokoajan valitti kuinka kamala se on, mut hansu tuppaa puhumaan kaikennäköstä sontaa turhan usein.. :D

No, kaikkien niiden matojen lisäks mitä tuli Hansun suusta, kokeiltiin uutta stunttijuttua! Lisäksi tehtiin tornia ja paljon jalanvaihto libbejä. Meidän pitäis pian alkaa tekemään putkeen stunttipätkiä ja muodostaa niistä ohjelma, sillä mennään esiintymään Seinäjoen lukion vapputansseihin tän kuun lopussa, ja esiinnytään lisäks 12.5 seuran kevätnäytöksessä :)


Taittovoltti Hansulta

Stunttipätkä Hansulta

Pakko mainita, kuinka ylpeä oon Hansusta, kun sai tänään vaaka doublen menemään! Lisäks oon ylpee itsestäni, koska oon vihdoin uskaltanut tehdä taas volttibasketteja. Mulla oli ennen ihan turha pelko niitä kohtaan, en ees tiedä miks.

Ja lisäks voisin vielä liekittää mahtavia pohjia Kopoa ja Nikoa!! Kumpikaan ei KOSKAAN valita ja tekee vaikka olis aivan puhki.. Lisäks takari Kataki on ihan amazing ku ottaa AINA kiinni ja kaatuu itse maahan jos jokin tulee huonommin alas, rispektit sinne!

No, nyt on kehut kehuttu =) Kyllä tää ryhmä kehut ansaitseekin. Treenien loppuun otettiin muutama kuva ulkoa.





PS. Oltiin Nikon ja Hansun + ellun ja tamperelaisen Timon kanssa paristunttailemassa perjantaina, tehtiin nikon kanssa mm. yhden käden libbee ja opittiin taas uusia tyylejä ym. meni superhyvin!!


Palaillaan! (=  <3:lla Venla

2 kommenttia:

  1. wow! =) ootte supereita! hansu, hyvä se taittovoltti on! se on superi :)

    VastaaPoista
  2. lovva: kiitti :) Ollaanhan me SUPER chilit..:)

    VastaaPoista